REGULAMENT JUCATORI

Aici găsiţi regulamentul serverului Metin2Suprem.
Avatar utilizator
[OwN]Bestia
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 90
Membru din: Joi Dec 01, 2016 5:28 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

REGULAMENT JUCATORI

Mesajde [OwN]Bestia » Lun Ian 09, 2017 6:51 pm

FOARTE IMPORTANT!
-Niciun membru al jocului nu poate invoca, drept scuză pentru încălcarea acestui Regulament, faptul că nu ştia de existenţa lui. Echipa are dreptul să modifice oricând prevederile Regulamentului; recomandarea noastră ar fi să citiţi periodic prezentul Regulament, pentru a cunoaşte eventualele actualizări oficiale din joc.
-Operatorii de joc au obligaţia să respecte în mod comun deciziile conforme cu prezentul regulament.
-Suntem unicii în măsură să judece ce anume reprezintă o încălcare a regulamentului. Neconformarea cu termenii şi condiţiile de mai jos constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.
-Dovezile care apar in afara serverului / forumului , cum ar fii Skype/Facebook/Messenger sau alte retele de socializare , NU se iau in considerare ca a fii probe concludente pentru rezolvarea reclamatiilor.1 REGULAMENT JUCATORI
-Repetarea unei idei fixe obsesiv,poate duce la mute.
-Reclama altor servere este strict interzisa,se pedepseste cu BAN permament.
-Amenintarea cu ban,furtul de identitate a unui admin se pedepseste cu mute/ban.
-Nu aveţi voie să deschideţi cufere şi/sau aruncaţi pe jos iteme sau sa chemati bossi sau metine ca să faceţi lag în map 1, riscati Ban 24 h sau pe mai multe zile, in functie de gravitate.
-Spamul cu obiecte in map1 si strigarea la acelasi cuvand de mai multe ori in acelasi timp este interzis,se pedepseste cu BAN.
-Manipularea victimei adaugand programe mallware sau orice alt tip de program daunator in computerul ei(n.r.victimei) este interzisa.
-Furtul este interzis,se pedepseste cu BAN PERMANENT
-Limbajul injurios este pedepsit cu MUTE,in cazuri extreme se poate ajunge la ban pe o perioada de timp nedefinita
-Falsificarea de dovezi poate duce la BAN in cazuri extreme
-Nu intrebati CM/LCM/GM s.a.m.d daca [OwN]Bestia Si [Suprem]Jim este on-line,incercati sa-i dati pm singuri pentru a verifica
-PvP-ul la anumite evenimente este interzis,nerespectarea acestei reguli duce la BAN
-PvP-ul in Mapa Farm este interzis,nerespectarea acestei reguli duce la BAN
- Nu ai voie sa mergi la bosi pe alte regate sa bati nerespectarea acestei reguli duce la BAN
-Folosirea bugurilor/neraportarea lor duce la BAN pe o perioada de timp nedefinita
-Arogantele,vorbitul in sictir si luatul peste picior adresate unui membru staff / [CM] se pedepsesc cu mute.
-Dupa donarea pentru VIP trebuie sa astepti offline 40 de minute,in caz contrar pedeapsa este BAN 1 zi.
-Mesajele cu continut inadecvat sau cu scopul de a testa rabdarea echipei METIN2SUPREM sunt sanctionate cu mute intre 10 minute si 2 ore
-In cazul in care castigati o runda a evenimentului HIDE,va este interzis sa trageti playerii in ascunzatoare cu functia grupei.
-Acuzele nefondate la adresa staff-ului duc la blocarea contului pe o perioada nedefinita de timp.
-Este strict interzisa mutarea bosilor in camere diferite fata de locul de respawn al acestora, nerespectarea acestei reguli duce la banarea contului timp de 3 zile. O reclamatie de acest gen este valabila atata timp cat exista o dovada video !
-Este interzisă jignirea player-ilor/operatorilor prin shop sau breaslă,nerespectarea regulii duce la blocare contului timp de 3 zile.


2 REGULAMENT STAFF METIN2SUPREM
-Nu sunteti obligat sa raspundeti la toate mesajele,dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa o faci
-Doar [OwN]Bestia Si [Suprem]Jim se ocupa de donatii,preluarea donatiilor este strict interzisa altui membru al STAFF-ului,in caz contrar,pedeapsa este BAN PERMANENT
-Activitatea pe /n(notice) este obligatorie
-In caz ca nu puteti intra pentru a face evenimentul de care raspundeti,sunteti obligat sa raportati altui membru din STAFF pentru a prelua evenimentul respectiv
-Daca lipsiti mai mult de 2 zile trebuie sa postati in sectiunea ''Inactivitate''
-Incercarea de a trata diferentiat un jucator se pedepseste drastic
-Puteti raspunde la intrebarile de pe !(striga) cu ajutorul comenzii /n,dar nespecificand numele playerului care a intrebat

3.Comportamentul cu echipa
GM este prescurtarea de la Game Master. GM nu iți vor da Iteme, Yang .Nivel sau orice altceva.
GM sunt aici să te ajute și să aibă grijă ca jocul și chat-ul să se desfășoare in limitele regulamentelor.
Va trebui să te supui indrumărilor date de GM.
Contul tău din joc poate fi banat dacă nu te supui acestor indrumări.
GM te pot bana temporar sau definitiv si pot lua orice hotarare este nevoie pentru a mentine o buna desfasurare a jocului.
Postarea discuţiilor purtate cu membrii echipei de suport (ticketele,livechat) fără acordul scris al adminului/operatorului respectiv, se sancţionează direct cu ban.
Acuzaţiile nefondate aduse echipei de admini (atât pe forum cât şi joc), pot duce la blocarea permanenta a respectivilor jucatori. Orice aţi scrie poate fi folosit ca mijloc de probă împotriva dumneavoastră în cadrul unei contestaţii. Noi nu vom accepta dacă mai târziu veţi spune că a fost o glumă.
Nu este permis limbajul familiar/ofensator purtat cu membrii echipei,nerespectarea regulii poate duce la blocarea chat-ului.
Membrilor de echipă, nu le este permisă folosirea unui limbaj familiar/colocvial şi indecent,poate duce la primirea unui avertisment sau demiterea din echipă.
Se sancţionează cu avertisment comunicarea prin Shop (Mănunchi) privind contestaţia blocării chatului. Orice jucător are dreptul la contestaţie, excepţie făcând cel precizat.
Nu se vor sancţiona jucători ce au purtat limbaj indecent contra echipei sau altor jucători, prin metode de comunicare externe precum: Skype (conferinţe,mesaj), Y!Messenger, Facebook. Totusi aveti grija, daca abuzati de acest lucru si ne insultati in repetate randuri, putem trece la fapte.
Urgentarea echipei. Unele răspunsuri necesită ceva timp. Ne bucurăm de o participare intensă dar totuşi nu putem garanta răspunsuri prompte din mesageria privată(PM). Grăbirea echipei nu ajută la nimic, riscând chiar blocarea chatului. Va rugăm să conştientizaţi faptul că nu sunteţi singurii jucători ce solicită informaţii şi sprijin. De asemenea nu orice mesaj merită un răspuns.
Jucătorii NU AU DREPTUL să testeze cunoştiinţele unui Game Master, sau să-i tragă la răspundere! Asta se consideră "sfidarea unui membru staff" şi duce la mute ! [ 4 - 8 ore ] în funcţie de GM şi de gravitate. În cel mai rău caz ban 3 zile!
De asemenea când apelaţi la un GM nu folosiţi limbaj gen "wa,ba,alo,wei,etc" .După ce aţi salutat GM-ul puneţi direct întrebarea,nu mai aşteptaţi să va raspunda la salut.
Jucatorii sunt obligati sa raspunda mesajelor private din joc, primite de la GM. Daca dupa o anumita perioada de timp jucatorul nu raspunde, se considera ca foloseste un soft ilegal doar pentru a-i tine caracterul in joc fara ca utilizatorul sa joace si se pedepseste cu banarea contului.
De asemenea ceilalti membri ai echipei trebuie tratati cu acelasi respect si recunoastere, ei sunt alesi in echipa doar pentru a va face un joc mai placut voua, in caz ca acestia iau abatere de la regulament pot fi scosi din echipa, daca ati fost martori sau membri echipei au facut abatere de la regulament, sunteti rugati sa postati la reclamatii echipa

BAREM INJURATURI:
Spoiler: Show
#1 - Injuraturi mici ( 10 - 15 minute ) [ Toate prescurtarile si cuvintele mici ]


? metin2suprem,pl,pla,jeg,fmm,fgm,mm,muie,te fut,ma sugi,pizda,sclav etc.


#2 - Injuraturi normale ( 20 - 30 minute ) [ Toate care au legatura personala cu tine ]


? prost,handicapat,ratat,muist,labagiu,fraier,jegos,nespalat,retardat,suge-o,gay,cacatule,rahatule,tantalaule,milog, etc.


#3 - Injuraturi grave ( 30 minute - 1 ora ) [ Toate propozitiile lungi / legate de familie ]


? date-n biserica mati de fraier ordinar,date-n morti ma-ti,fututi crucea ma-ti,dumnezeu ma-ti,fututi rasa ma-ti,pastele ma-ti,

bagami-as pula in fam. ta , etc.


#4 - Injuraturi foarte grave ( 2 - 3 ore ) [ Injuraturile tip spam/adresate sv /injuraturi mari ]


? sa ma pis pe el de sv. si pe tot staff de prosti , sa iti iau toata familia si mortii si ranitii si tot in pula ,

sa ma slobozesc pe toata natia si pe toata lumea de pe sv / familia , sa ma pis pe [OwN]Bestia Si [Suprem]Jim si pe sv lui si pe staff-ul lui si pe toti , etc.

Regulamentul poate fi actualizat oricând aşa că vă rugăm să vizitaţi această secţiune zilnic.
Echipa Metin2 Suprem va ureaza Paste Fericit !
http://www.metin2suprem.ro :D :D :D
Imagine
https://www.youtube.com/watch?v=2jZFsQS8Veo

Înapoi la “Regulament Metin2Suprem”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori